Bands en projecten


Top 2000 Live

In deze theaterproductie ben ik gitarist/zanger en brengt een fantastische band aan het eind van het jaar in een theatertournee een ode aan de Top 2000: een heerlijke muzikale wervelwind waarin je wordt meegenomen naar alle hoogtepunten van de fantastische lijst van de Top 2000. In de zomer van 2022 doen we een korte Summer In The City tour! Check mijn Agenda en www.top2000live.nl voor meer info.

Holland Showband & Frans Bauer

hsbparkpop2015
De in 2011 opgerichte Holland Showband, gespecialiseerd in artiestenbegeleiding en allround coverrepertoire, kende een turbulente start door vanaf de oprichting als begeleidingsband van Frans Bauer aan de slag te gaan. Na optredens bij onder meer Radio 2, 3FM en Radio 538 werd met Frans Bauer begin 2012 de Antwerpse Lotto Arena plat gespeeld. In 2013 was de band even het gesprek van de dag toen samen met Frans de memorabele cover Du Hast van Rammstein bij 3FM werd gespeeld. De afgelopen jaren tourde de band Nederland en België door met Bauer's theatertournee. In 2020 gaat de band weer het land door met een nieuwe tournee.

De zeskoppige band is tevens inzetbaar als allround coverband. De grote hoeveelheid repertoire bestaat uit ballads, rocksongs, disco- en soulclassics en moderne popmuziek, aangevuld met actuele hits van het laatste decennium. Vernieuwend en voor ieder wat wils.

Alle info op www.hollandshowband.com

STOOT!

STOOT! is een pop-rock band met een grote diversiteit aan hits uit de (Nederlandse) popgeschiedenis en -actualiteit. Deze Brabantse rockband speelt al sinds haar oprichting in 2010 op tal van bedrijfsfeesten en tentfeesten door het hele land. De negenkoppige band, inclusief zanger, zangeres en blazerssectie, onderscheidt zich door de muzikale veelzijdigheid en professionaliteit met classics, meebrullers en actuele hits en door de altijd opvallend aanwezige energie en sfeer op het podium.

Alle info op www.stootmusic.nl

Eigen werk: The Hairless Pets

Al sinds jaar en dag schrijf ik Engelstalige pop-rocksongs. In 2017 ben ik samen met enkele muzikale vrienden gestart met de opnames van deze verzameling liedjes door de jaren heen opgebouwd. Release van deze songs vindt vanaf eind 2018 in eigen beheer plaats onder de noemer The Hairless Pets. Check de muziek op Spotify, SoundCloud, Deezer, iTunes en veel meer.

 

Invalwerk en gelegenheidsformaties

eigenproject

Ik ben door mijn ervaring in veel verschillende bands en genres ruim inzetbaar als akoestisch en elektrisch gitarist en backing- en leadvocalist. Zo speel ik regelmatig in verschillende gelegenheidsbezettingen repertoire in verschillende genres van soul en blues tot rock en pop. Ook ben ik altijd bereid tot invalwerk bij bestaande bands of gelegenheidsformaties. Ik kan door mijn netwerk met professionele muzikanten op verzoek verschillende gelegenheidsformaties samenstellen voor alle soorten optredens, van duo’s voor kleine of intieme gelegenheden tot complete bands in grote bezetting met verzoekrepertoire.

Neem contact op voor meer informatie: info@basdegrootmusic.com